Er din indre chef vigtig?

Du kender det sikkert - Hverdagen er presset med store projekter og opgaver der skal være færdige - stramme deadlines og budgetter der skal indfries. Møder mig her og møder mig der. 

Børn der skal hentes, indkøb til husholdningen, træninger - tuneringer, kampe, rengøring af hele hytten, tøjvask inden vasketøjskurven sprænges. 

Der skal dæleme mange ting til for at "køre" en familie! 

Når du tænker på din situation - din dagligdag - Hvordan ser den så ud? 

Hvor mange af de ting du gør i løbet af en uge eller bare en dag, hvor mange af disse ting er egentlig  noget du skal og noget du burde gøre? 

Hvornår er det, at du VÆLGER at gøre noget? Noget du selv har ønsket og valgt udfra dit behov og ønsker? 

Hvor tit i løbet af en dag? 5 gange - 4, 3, 2, 1 eller måske slet ikke nogen gange? 

Ved du, at du faktisk ikke er en s... vigtig? 

Tja.. det kan godt gøre lidt ondt, sådan, at tænke nærmere over det! 

Alle disse BURDE, SKULLE ting - det er bullshit.......  

Det/de er ALLEsammen overbevisninger DU har!  

DU kan jo sagtens erstattes - av av - men ja det kan du jo egentlig, hvis du tænker nærmere over det.

Hvis ikke du begynder at VÆLGE - så vil du blive ved med at være ubetydelig - IKKE VIGTIG! 

Du får IKKE tak for det du gør! 

Har du nogensinde fået tak for ALT det du har ofret? Alt det du måtte opgive for at please eller gøre noget du følte du blev nødt til? 

Det handler ikke om de ting vi vælger eks. at gøre for andre - så det er ikke et spørgsmål om, at vi bare skal gå forbi andre mennesker der har brug for hjælp.  

MEN det handler om de ting du vælger til.  

Du vil ALDRIG høre fra dine kollegaer eller din mand/kone eller børn. 

HVOR er jeg/vi taknemmelige for, at du har ofret ALLE dine drømme, dit liv, din tid, energi og uførløste følelser og ønsker - det er vi/jeg dig evigt taknemmelige for! 

Det vil du ALDRIG som i ALDRIG høre fra nogen som helst - heller ikke dine børn, når de vokser op og skal give værdifulde værdier og overbevisninger videre til næste generation. 

Vi kan nemmelig godt "arve" både værdier og overbevisninger fra vores forældre.  

ALT det her handler om "ting" der sker inden i dig! 

Har du tænkt over om det handler om ros, anerkendelse, accept og feedback for dig? Det kunne det godt gøre.

DINE overbevisninger - ALLE disse burde og skulle ting - handler i bund og grund om, at du ikke har sluttet fred med DIN situation. 

Det er et mønster som DU har og KUN du har skabt.  

Du har ALTID et valg - uanset hvilket situation du befinder dig i - både privat og arbejdsmæssigt. DU behøver ikke gøre alle disse ting som du ikke har lyst til. 

Ja alt har en konsekvens - også de valg, hvor du ikke tager ansvar for dig selv. 

Det er nu engang sådan, at de valg vi træffer hvor vi har hjertet med, altså VORES valg, ikke disse burde, skulle ting - de lykkedes som regel også altid - de giver og i hvert tilfælde en anden følelse og tilfredshed - hvis ikke vi kommer i mål i første omgang. 

Mange der bliver ramt af stress - mig selv inklusiv - bliver det ofte, fordi vi ikke får kigget på vores overbevisninger og mønstre. 

OG det er min KLARE påstand - at hvis ikke du får kigget på disse overbevisninger og mønstre og får skabt nogle nye - SÅ BLIVER DU RAMT AF STRESS IGEN!   

Stress handler meget om din "indre chef" - der er ufattelig god til, at holde dig nede, hvis du lader ham/hende gøre det.

Hvis du er klar til at få kigget på din indre chef. 

Så få en GRATIS session her - du vil bagefter være helt klar over hvad du kan gøre - altså vælge - hvis du vil noget andet end det du gør lige nu. 

Hvis IKKE du har nogen indre chef overhovedet - så hop bare videre.

Har du lyst, så er du velkommen til at kommenterer her nedenfor eller dele med andre du synes det kunne være relevant for. 

Ønsker dig en dejlig dag! 

Kærligst Sofia