Hvilken type er du?

Der er et helt klart mønster for mennesker med STRESS. Efter at have talt med eller haft mange forskellige mennesker med STRESS i forløb - så tegner der sig et helt klart mønster.

Der findes 3 grupper af mennesker med STRESS.

Hvilken type er DU?   

Hvilken type er DU?

 

1. Der er mange mennesker, der ikke er bevidste om deres eget STRESSniveau. De føler det er normalt for dem, at have det på den måde - med de STRESSsignaler de har og er ikke klar over, eller opmærksomme på, at de kan have det på en anden måde.

2. Så er der en gruppe mennesker der er klar over, at de har STRESS, men har ikke en fornemmelse af, at de kan gøre noget for at "slippe fri" igen.  De føler at mange områder af deres liv, er ude af kontrol. Det kan eksempelvis være områder som økonomi, arbejdsforhold, familieforhold, fritid, relationer til andre/kærlighedsliv og mange andre områder. Så derfor føler de også, at deres STRESStilstand er ude af kontrol og de er dermed opgivende overfor deres situation. 

3. Så er der en gruppe af mennesker der er klar over,at de er ramt af STRESS. De er klar over deres STRESSniveau og vil gerne gøre noget. Denne gruppe af mennesker føler ikke de har tid til at gøre noget, eller også er de ikke klar over, hvad de kan gøre ved det. De kan også føle at det ikke er vigtigt nok, i forhold til de andre ting der foregår i deres liv. 

Det mange desværre ikke er klar over og måske gælder det også dig er, at STRESS ikke bare sådan forsvinder, med mindre du gør noget aktivt.

STRESS påvirker dig på SÅ mange områder af dit dagligeliv og du kan gå mere eller mindre bevidst om din STRESStilstand i årevis, altså med kronisk STRESS. Risikoen og udvilkingen af kronisk STRESS er, at bliver du ved med at køre over for rødt (STRESSsymptomerne kan vises i farverne som et lysregulering), så risikerer du at enten din krop siger fra psykisk eller fysisk. 

For mig er det allervigtigst, at du bliver afstresset hurtigst muligt og derefter finder årsagen til DIN STRESStilstand. Ellers er det ligesom at blive ved med, at tage medicin for nogle symptomer du ikke kender årsagen til.

Du har ansvaret for DIT liv. Jeg er fuldt klar over, at du kan være kommet derud hvor det føles lettere, at andre træffer en afgørelse og fortæller HVAD du skal gøre. MEN det er KUN dig der kan træffe dine valg for, at du får det resultat og har den motivation der skal til - AT NU ER DET NOK. 

Når du har truffet dit valg for, hvad du vil byde dig selv, om du er okay med at leve som du gør eller vil noget andet. Så kan en mulighed for dig være, at deltage på et af mine STRESSforløb. 

Jeg starter netop nu  fysiske STRESShold op i Aabenraa, hvor jeg vil elske at have dig med. 

Er du mere til onlineforløb, så du kan sidde hjemme i dit tempe og ikke skulle møde fysik op?

Det kan også være at afstanden er for stor, så kontakt mig for yderligere informationer om dine muligheder.

Jeg håber du træffer et bevidst valg for at blive STRESSfri, så du bevidst kan få ligenetop det liv DU ønsker og drømmer om.

Kærligst Sofia

PS. hvis du vil være sikker på at få besked når jeg skriver en ny blog, Så følg mig på Facebook, da jeg altid ligger den op der.

Du finder min side lige her