Stress som radiotema

Denne ugen hovedtema i radioen handler om stress. Det er et yderst interessant emne udfra mit synspunkt, netop fordi det er min passion at hjælpe mennesker med stress videre i livet og slippe fri af stressens favntag. 

Nu er der rigtige mange forskellige grunde til hvorfor du får stress og hvad der for dig lige er det sidste der gør, at det hele "vælter". 

MEN noget der går igen hos mange er netop deres eget idealbillede. 

  • Hvordan de skal være for at leve op til egne men også andres krav og overbevisninger.
  • Hvordan de skal se ud.
  • Hvor meget de skal træne/dyrke sport.
  • De skal helst være med til det hele eller ihvertfald det meste. 
  • Helst have styr på arbejde og/eller studier.

Vi har alle 24 timer når vi vågner om morgenen - så er det op til os selv, at fordele disse timer så vi får skabt balance imellem vores arbejds/studieliv og vores privatliv. 

Er du en af dem der vil for meget og gerne lige presser noget ekstra ind i din kalender?  

Det handler ikke kun om TID - men TID er en af parametrene. 

Vi har hver især værdier der er vigtige for os at få opfyldt. 

Tid kan være en stressfaktor.

Tid kan være en stressfaktor.

En af disse værdier kan være anerkendelse. 

Hvis du har denne som en del af dit værdisæt, så betyder det meget for dig, at du får ros og anerkendelse udefra. At du får ros for det du gør. Du fylder dig selv op udefra og er afhængig af hvad andre synes om dig, derfor kan det også være svært for dig at sige NEJ. 

Det kan være svært, at stå ved dit autentiske jeg, at sige NEJ når du mærker der er ubalance imellem det du gør og det du inderst inde føler. Ofte så gør du det for, at please andre istedet for at mærke efter hvad DU har brug for. 

Jeg er også uddannet Numerolog og numerologien er et fantastisk redskab til ligenetop at spotte den slags mønstre. For tallene fortæller deres tydelig sprog og kan sætte spot på lige netop den slagt ubalancer. Jeg hører gang på gang, "det er rammende præcis, jeg var måske godt selv klar over det, men når du nu fortæller mig det, så er det meget tydeligt for mig". 

Numerologi er MEGET andet en "bare" at skifte navn - det er et DYBT DYBT redskab som jeg er meget ydmyg overfor - det kan så meget. 

Man af dem der kommer til mig i øjeblikket har mange af de samme energier og ubalancer i netop deres navne som er så rammende. Det skal siges, at vi er hver især unikke og har vores helt egne energier med os, men hovedtemaerne er meget de samme problematikker.

Vi kan alle udvikle os, også udfra den "ramme" som vi har i forhold til vores navne set med numerologiens øjne. 

Vi skal bare vide hvad og hvor vi skal være opmærksomme og hvad vi kan gøre i stedet. 

Er du nysgerrig på hvad du kan gøre, hvor dit potentiale og hvor dine udfordringer er, så er jeg klar til at hjælpe dig videre. 

Kærligst Sofia