Jeg laver løbende healinger på mennesker og dyr, især heste og hunde.

Der er ikke planlagt endelig dato på næste healing - MEN du er velkommen til at forespørge, hvis du skulle have interesse for det.

 

Fortvivl ikke hvis du er på arbejde, i skole eller lignende på det aktuelle tidspunkt - du vil modtage healingen alligevel - det er blot ikke sikkert, at du mærker det så kraftigt!

For at deltage skal du skrive din hests fulde navn og alder i kommentarfeltet – har du lyst må du gerne lægge et billede på af den, MEN det er ikke en betingelse og ønsker du selv at deltage så skriver du ”JA TAK” i kommentarfeltet. 

Har du en bestemt udfordring du gerne vil have løsnet op for eller en særlig intention med healingen – så skrive det gerne i kommentarfeltet. Det kan være at du har en særlig udfordring med din hest. 
Så bliver intentionen lagt specifik på lige netop det emne. 

Hvis du har mulighed for det, så sæt eller læg dig et roligt sted, slap af og bare tage imod. Det er bedst hvis hesten forholder sig i nogenlunde ro – altså ikke bliver reddet på det pågældende tidspunkt.

Hvis ikke du har mulighed for det på det givne tidspunkt – kan du sagtens deltage alligevel, det er blot ikke sikkert du mærker det så kraftigt, MEN vær’ sikker på at du nok skal modtage alt den healing du har brug for.

Sørg for at drikke vand efter healingen og at din hest har adgang til vand (som de som ofte har) – kroppen har brug for vand for at rense affaldsstoffer ud efter healingen.

Læg mærke til hvordan din hest reagerer de efterfølgende dage og skriv gerne en kommentar i gruppen på Facebook ”Healing af HESTE og MENNESKER v/Sofia Svarre - www.sofiasvarre” 

Hvad er healing?

At heale betyder at hele. 
Healing kender ikke tid og sted – det vil sige at det betyder ikke noget hvor vi hver især befinder os. 
Derfor er der ikke forskel på effekten af fjernhealing og healing hvor der er fysisk kontakt. Healingen og energien skal nok finde vej. 

Healing går ind og løsner op for de blokeringer og ophobninger vi har i kroppen, så energien kan flyde mere frit igen og derved skabe balance i krop og sind. Nogle gange hjælper det efter en enkelt healing, andre gange skal der flere til.

Vores dyr – Heste er helt fantastiske i forhold til det at modtage healing – idet de ikke har nogle begrænsende overbevisninger eller modstand mod det at modtage healing. De er åbne og klar til at modtage healingen. Derved ses det fulde udbytte af healingen også tit hurtigt på hestenes/dyrenes reaktion efterfølgende. 

Da vores dyr jo ikke selv kan udtrykke hvad de mærker og føler – så er det os som mennesker der skal/kan ”spotte” deres reaktionsmønstre.

Hvis du har lyst til selv at modtage healing – så er du mere end velkommen – skriv da ”JA TAK” i kommentarfeltet. 
Du skal vide at der er forskel på hvor meget du mærker af healingen – der kan også være forskel fra gang til gang – det er helt normalt. Men hav tillid til, at healingen virker og du modtager lige netop det DU har brug for.

Det kan sagtens være, at du de efterfølgende dage mærker en forandring på det fysiske eller følelses/tankemæssige plan. Det er helt normalt. 

Jeg glæder mig til at guide dig på DIN rejse.

Kærligst

Sofia Svarre