PERSONLIG STRESSCOACHING 

 

Et personligt stresscoachingforløb er for dig der er stressramt.

Det kan være, at du er sygemeldt med STRESS, i en længere eller kortere periode. 

Du har et særligt behov for, at det skal være personlig 1 til 1 sparring, hvor vi arbejder udelukkende med dine problematikker. 

Det kan være, at du er et sted i livet, hvor det bare giver dig bedre mening, at det kun er dig selv du skal forholde dig til.

Forløbet foregår personligt her hos mig, men hvis du skønner, at den geografiske afstand er for stor, så kan forløbet også foregå pr. telefon eller skype.

Udbyttet af forløbet er ikke afgørende for, om du er her personligt hos mig eller ej. Alle materialer mv. kan sendes via mail eller på andre måder.

Personlig stresscoaching

Personlig stresscoaching

Forløbet vil blive tilpasset til dig og din udvikling, men vil typisk indeholde:

Indledende samtale

7 samtaler af ca. 1 times varighed – 1. samtale dog ca. 1,5 time

Diverse materialer i form af lydfiler, skrifteligt materiale m.m.

Numerologisk tolkning af dine nuværende navne og fødselsdato for at sætte fokus på dine styrker, muligheder og evt. udfordringer. Du får redskaber og indsigter til at forstå hvilke vej der ligger naturligt til dig. 

Mulighed for korte samtaler/mailkorrespondance mellem sessionerne, hvis behov.

LifeWave plastre der reducere dit stressniveat og forbedre din søvn, så din krop kommer hurtigst muligt i balance. Du får nærmere information om hvordan det virker. (LifeWave indeholder ikke medicin, skadelige stoffer og der trænger ikke noget ind i kroppen.) 

Daglige mails på hverdage – med dagens fokus og motivation.

Der vil være et opfølgende telefonisk samtale efter ca. 1 måned, hvor du afsluttede forløbet.  Dette for at sikre dig i, at du er på rette spor og hvor du kan komme med alle de tvivlsspørgsmål der kunne være opstået efterfølgende. 

For nærmere informationer og eventuelt aftale af forløbet,  kontakt mig