Andre siger

 

Jeg blev sygemeldt fra mit job som sygeplejerske, pga stress. Efter de første dages sygemelding tænkte jeg at jeg hurtigt ville være klar til mit job igen og aftalte faktisk at starte igen på nedsat tid efter i alt 2 uger hjemme, men så ramte jeg virkelig bunden og kunne godt mærke at dette ikke var noget der lige var overstået. Desværre har min arbejdsplads ingen tilbud til stressramte og kommunens tilbud om et stresshåndteringsforløb var 8-10 uger ude i fremtiden iflg jobcentret og så vidste jeg at jeg selv måtte finde et tilbud der kunne hjælpe mig videre. Jeg søgte på nettet og endte med at komme ind på Sofias hjemmeside, hvor jeg efter at have været derinde et par gange følte mig ret overbevist om at det var her jeg kunne få den hjælp jeg havde brug for.

Jeg har under hele forløbet følt mig rigtig godt tilpas og følt mig taget i hånden, også selv om det kun var 1 gang om ugen vi mødtes. Det har været det helt rigtige for mig med de meget præcise og håndgribelige opgaver - både store som små. Disse forskellige daglige opgaver har virkelig været mit daglige holdepunkt og hjulpet mig ud af min stress. Jeg er helt sikker på at hvis jeg ikke var startet ved Sofia ville jeg ikke være kommet så hurtigt på fode igen - eller jeg ville hurtigt igen måtte sygemeldes pga stress. 

Forløbet har givet mig rigtig meget viden og afklaring - det er et forløb alle kunne drage nytte af en gang i mellem - ikke kun stressramte. Forløbet har virkelig været en øjenåbner og alle de redskaber jeg har fået vil jeg med garanti bruge livslangt.

Sofia er rigtig god til at se dig og din personlighed og god til at stille de spørgsmål som virkelig rykker den personlige udvikling - også god til ind i mellem at stille de spørgsmål der gør lidt ondt, men netop derfor er vigtige at stille.

Tusinde, tusinde tak for hjælpen.

Iben Meilandt - sygeplejerske og på vej til et liv uden stress


Marianne

Marianne

Jeg kunne ikke overskue min hverdag og styre mine tanker. Du var tiltalende og virkede troværdig. Det jeg oplevede på forløbet var, fremgang og en anden måde at tænke på....... stærke følelser.

Jeg har helt klart fået en MASSE værktøj, som jeg kan arbejde videre med og vil gøre. Svar på ting som jeg ikke selv kunne finde løsning/svar på. Masser af gode råd. Jeg har fået en tryghed om, at jeg nok skal komme om på den anden side og en bekræftelse på, at det er ok at have det dårligt. Helt klart mere fokus på mig selv.

Jeg synes det hele har været godt i forløbet. Jeg synes dog at det der numerologi var vildt :)

Jeg vil anbefale det til, alle som har lidt svært ved, at overskue hverdagen- og har det udfordrende med tankerne og humøret.

Marianne Kaluzny- Butiksejer


Årsagen til den bookede plads, var mine kolleger blev opmærksomme på en tydelig adfærdsændring hos mig. 

Jeg oplevede forløbet som meget positivt. Det var svært at komme igang, men da der hurtigt var bedring at spore, bidrog det jo kun endnu mere til den gode oplevelse. 

Personligt mener jeg, at jeg har fået mere fokus på hverdagen. Jeg har fået en tryghed i at "jeg jo er ok" og øget selvtillid i at "jeg prioriterer mig selv højest".  Forløbet har også givet aha-oplevelser fordi jeg senere hen i forløbet kunne genkende og se tingene fra andre perspektiver. 

Det allerbedste er at jeg har fået et stort overskud og overblik. Jeg føler at jeg kan "mærke mig selv", og har forholdsvis nemt ved at se en dårlig situation under opsejling. 

Jeg ville næsten ønske et sådant forløb er krav for medarbejdere og ledere. Folk lærer at håndtere hverdagen, arbejdet og få nye tankemønstre, der gavner.

 Claus Iversen, IT-medarbejder.


 

Sofia Svarre er en spændende person, som qua sin samlede erfaringspulje har rigtig mange kvaliteter at trække på, når hun, som coach, bistår enkeltpersoner eller grupper.

Jeg har oplevet Sofia i flere coachende sammenhænge.

Min opfattelse er, at hun kompromisløst stiller de rigtige, til tider udfordrende, irriterende og provokerende spørgsmål, som er nødvendige at besvare, hvis man ønsker en afklaring eller videre udvikling.

Jeg tør derfor love, at den eller de som benytter Sofia Svarre som coach, får noget at tænke over!

Fini Tvingsholm

Tvingsholm & Riggelsen


Hos Sofia føler man sig tryg fra første samtale. I Sofia nærvær slapper man af og har slet ikke kvaler ved at fortælle om sit sande jeg. Sofia forstår,at spørge på en sådan måde, at du selv kommer med svar og finder vejen ud af stress. Sofia får tingene til at lyde ”lige-til” og man får energi til at prøve nye ting.

Sofia udstråler en fantastisk ro, som gør det yderst rart at være i hendes nærvær og fortælle hudløst ærligt om sig selv.

Jeg kan varmt anbefale hende til andre.

Nina


Sofia tillidsfulde væsen skaber en ro og tryghed - og inden du ved af det, har du fået åbnet op for alt det,  du endnu aldrig har fortalt til nogen som helst. Du har taget det første skridt på vejen mod et liv uden stress og sygdom.

Jeg kan varmt anbefale samtaler med Sofia – det virker! 

Maria